سیر سیاه را چگونه نگهداری کنیم 2020-08-18

بهترین شیوه برای تازه و سالم نگه داشتن سیر در خانه 2 نکته مهم رضیم

سپس سیر خرد شده را در ظرف یخ یا پلاستیک بریزید و در فریزر قرار دهید. این کار موجب می شود تا زمان استفاده از سیرها بتوانید به راحتی آن ها را از پلاستیک یا قالب یخ جدا کنید. برای نگهداری از سیر به صورت طولانی مدت می توانید سیرها را به صورت حبه شده داخل یک ظرف یا پلاستیک بگذارید و در فریزر قرار دهید. طرز نگهداری سیر خشک بسیار راحت تر از سیر تازه است. برای خشک کرد سیر ها می توانید پوست آن ها را جدا کنید و به صورت ورقه ای خرد نمایید. حالا می توانید سیرها را داخل دستگاه خشک کن بگذارید تا کاملاً خشک شوند.

خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. سیر سیاه، این الماس سیاه رنگ آشپزخانه، با طعمی شیرین و ملایم و خواص درمانی فراوان، به یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌های طبیعی تبدیل شده است. خوشبختانه شما می‌توانید به راحتی این سیر شگفت‌انگیز را در منزل تهیه کنید و از فواید بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید. برای خشک کرن سیر ابتدا پوست سیر را جدا کرده و آنها را قطعه قطعه کنید و به روی یک پارچه نخی بگذارید. سپس آن‌ها را با استفاده از دستگاه آسیاب کن پودر کنید.

چرا که گیاه سیر باعث جبران کمبود استروژن در خانم‌ها می‌شود. شاید برای شما این سوال ایجاد شده باشد که چگونه سیر باعث کاهش کلسترول می‌شود؟ سیر فعالیت برخی از آنزیم‌های تولید کننده چربی را مهار می‌کند و همین امر موجب کاهش کلسترول می‌شود. برخی از ترکیب سیر و لیمو ترش برای کاهش کلسترول خون استفاده می‌کنند.

ما در مجموعه پروبیوتیک افتخار می‌کنیم میزان مصرف محصولات لبنی و فراسودمند را در کشور هرچند اندک افزایش داده‌ایم. در برخی موارد ممکن است سیر سیاه شود و قابلیت مصرف نداشته باشد. در زیر چند روش نگهداری از سیر را برای شما توضیح می‌دهیم. سیر به دلیل اینکه طبع گرم و تندی دارد به کاهش نفخ معده کمک می‌کند. سیر تاثیر بسیار زیادی بر روی هضم غذا در روده دارد. می‌توان برای درمان مشکلات گوارشی از سوپ سیر استفاده کرد.

اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. پوست سیر سیاه به رنگ سیاه یا قهوه‌ای تیره تغییر کرده که این تغییر رنگ به علت تخمیر طبیعی در شرایط خاص رخ می‌دهد. متخصصان طب سنتی برای درمان مشکلات قلبی و عروقی مصرف سیر خام را توصیه می‌کنند. برخی از تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف سیر خام به مدت دوازده هفته فشار خون را به شکل محسوسی کاهش می‌دهد. حالا که می‌دانید کاربردهای متعدد سیر سیاه چیست و چقدر می‌تواند در پخت‌وپز انعطاف‌پذیر باشد، احتمالا به تهیه آن در خانه نیز علاقه‌مند باشید.

سیر ها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید یا از وسط دو نیم کنید. روی آبکش یا پارچه تمیز در هوای آزاد پهن کنید و هر چند ساعت آن را زیر رو کنید تا دو سه روز که کاملاً خشک شود. سیر حاوی آنتی اکسیدان هایی است که از آسیب سلولی و پیری محافظت می کند. ممکن است خطر بیماری آلزایمر و زوال عقل را کاهش دهد. سیر حاوی آنتی اکسیدان هایی است که از مکانیسم های محافظتی بدن در برابر آسیب اکسیداتیو حمایت می کند.

اما با توجه به اثرات مفید بر عوامل خطر مهم مانند فشار خون ، منطقی است که سیر می تواند به شما کمک کند عمر طولانی تری داشته باشید. سیر استفاده شده برای فرایند تخمیر سیر همدان است که به دلیل آب و هوای گرم و خشک و ترکیبات خاک ، مواد معدنی بیشتری دارد و در دنیا معروف می باشد. این انتخاب برای تخمیر ، سبب افزایش کیفیت و طعم مطلوب تر محصول می شود. آویزان کردن بوته ی سیر در مکان تاریک و سرد از خراب شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند. بسیاری از زنان مخصوصا خانم‌هایی که در دوران یائسگی هستند با مشکل پوکی استخوان روبرو می‌شوند. برای جلوگیری از این بیماری باید حتما سیر را در رزیم غذایی خود قرار بدهند.

بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندان‌های آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. این له کردن باعث فعال شدن آلیسین موجود در سیر می‌شود. حدود یک دقیقه سیر را در دهان نگه داشته و سپس آن را درآورید.

از خرید سیرهای خشک شده و چین خورده و نگه داری شده در یخچال خودداری کنید . برای اینکه سیر را در طول سال تازه نگه دارید، باید شرایط مناسبی برای نگهداری آن در خانه ایجاد کنید. در پژوهشی با سوژه حیوانی مشخص شد که سیر سیاه خواص ضدچاقی دارد؛ حیواناتی که با سیر سیاه تغذیه شده بودند، از سایر حیوانات افزایش وزن کمتر و لایه‌های چربی شکمی نازک‌تری داشتند. قرن‌هاست که از سیر سیاه در انواع غذاهای آسیایی استفاده می‌شود. استفاده از این نوع سیر به مصر باستان برمی‌گردد و از آن در طب سنتی هند و چین نیز استفاده می‌شود.

سپس باید روی سیر ها روغن معمولی یا روغن زیتون بدون بو بریزید. توجه داشته باشید که روغن باید همه قسمت های سیر را بپوشاند. با این روش می توانید برای ۶ یا ۷ ماه از این سیر ها استفاده کنید. همچنین روغنی که سیر داخل آن قرار دارد مزه و بوی سیر را می‌گیرد و به همین دلیل می‌توانید از آن روغن هم در غذا و یا سالاد استفاده کنید. باقی‌مانده‌ی حبه‌های پوست کنده شده یا سیر خرد شده را می‌توانید به مدت دو هفته داخل ظرفی کوچک با درب محکم در یخچال نگه دارید، ولی این روش برای نگهداری طولانی مدت مناسب نیست. یکی از روش های نگهداری سیر در طولانی مدت تهیه سیر داغ است.

سیر سیاه دکتر بیز

همچنین برای اینکه سیر ترشی زودتر برسد، می توانید یک قاشق شیره خرما یا شیره انگور داخل ظرف سیر ترشی بریزید. با نگهداری سیر در محیط های تاریک و خشک هم می توان تا حدود یکی دو ماه آنها را تازه نگهداشت. سیر پوست گرفته شده را با با سه چهار قاشق نمک داخل غذا ساز بریزید و خرد کنید. اگر مایل به نگهداری سیر به مدت طولانی هستید ولی روش های آن را نمی دانید با ما همراه باشید تا با چند ترفند برای تازه نگهداشتن سیر آشنا شوید.

سیر را در کیسه زیپ دار نگه داری کنید تا بوی سیر در یخچال پخش نشود. هرچه جای نگداشتن سیر گرم باشد، جوانه زدن بیشتر خواهد شد. برای آنکه سیر را تازه نگه دارید باید شرایط مناسب نگداریش را بدانید. در این مقاله شما را با روش نگهداری سیر تازه برای مدت طولانی آشنا میکنیم.

برای تهیه سیر سیاه به ۶ تا ۷ بوته کامل سیر نیاز داریم. نباید پوست سیرها را بگیرید یا حبه‌های آن را از بوته جدا کنید. التهاب در مغز حافظه را ضعیف می‌کند یا عملکرد مغز را در طولانی‌مدت کاهش می‌دهد. مصرف مکرر سیر سیاه به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مانند زوال عقل و آلزایمر کمک می‌کند که در اثر آسیب سلول‌های مغزی ایجاد می‌شوند. برخی از دانشمندان ترکیبی را یافته‌اند که با آلزایمر مرتبط است.

این ماده باعث گشاد شدن عروق خونی شده و همین امر موجب کاهش فشار خون می‌شود. برخی از معجون سیر و عسل برای تنظیم فشار خون استفاده می‌کنند. خیر، برخلاف آنچه عموم مردم تصور می‌کنند، سیر سیاه ماده‌ای تخمیری نیست و صرفا با قرارگیری در محیطی گرم و خشک تهیه می‌شود. تا به اینجای کار می‌دانیم که سیر سیاه چیست و چه به اشکال مختلفی قابل تهیه است. اما شاید برایتان سوال باشد که چطور می‌توان این خوراکی منحصربه‌فرد را به کار گرفت؟ در ادامه با ۹ ایده مختلف برای آشپزی با سیر سیاه آشنا می‌شوید. پوره سیر سیاه نوعی چاشنی است که می‌توانید یک قاشق از آن را به انواع سوپ، خورش، سس یا سس‌های مخصوص سالاد اضافه کنید.

برای خشک کردن سیر می توانید از هوای آزاد، نورخورشید و فر یا مایکروویو استفاده کنید. اولین روشی که می خواهیم به شما آموزش بدهیم، نگهداری سیر در خانه است. باید بدانید که سیر تازه در فصل تابستان برداشت می ‌شود. همچنین می توانید در تابستان سیر را خریداری کنید تا با قیمت بسیار مناسب تر آن را پیدا کنید. اما چه کاری می توانید انجام دهید که این سیر برای فصل‌ های بعدی هم سالم و تازه باقی بماند.

سپس درب ظرف را محکم ببندید و مستقیم در یخچال قرار دهید. در صورت نیاز از قاشق برای برداشتن سیر استفاده کنید. ۶- وقتی بوته سیر را باز کردید باید سریع آن را مصرف کنید، زیرا وقتی که بوته سیر باز می‌شود عمر مفید آن به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا می‌کند.

اگر دستگاه سبزی خشک کن در منزل ندارید، می توانید سیرها را داخل سینی بچینید و با دمای ۱۱۷ درجه سانتی گراد داخل فر بگذارید. برای این کار حتماً باید درب فر کمی باز باشد و حواستان به سیرها باشد تا زیادی برشته نشوند. بعد از خشک شدن کامل سیرها می توانید آن ها را خرد یا آسیاب کنید و به صورت پودر یا گرانول در غذاها استفاده نمایید.

اگر سیر را از بوته آن جدا کنید، مدت زمان نگهداری آن کاهش خواهد یافت. به طور معمول مدت زمان نگهداری سیر با بوته 8 هفته است و اگر آن‌ها را از بوته جدا کنید می توانید حبه های سیر را از 3 تا 10 روز در دمای اتاق نگهدارید. با این حال اگر سیر نرم شده یا جوانه زده بود، آن را دور بریزید. ۲- یک قسمت سیر خرد شده با دو قسمت روغن زیتون در یک مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یک پوره سیر و روغن زیتون به دست آورید. سپس پوره را در یک ظرف مخصوص فریزر با درب محکم بریزید و در فریزر قرار دهید.

آنقدر بپزید تا بیرون آن سرخ شود و داخل آن نرم شود - حدود 10 دقیقه. همچنین می توانید مانند لوبیا سبز، سیر را تفت دهید. آنها را به قطعات 2 اینچی خرد کنید و به مدت چهار تا پنج دقیقه در روغن روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بریزید. سس سیر را می توان به صورت خام یا پخته خورد و به انواع غذاها اضافه کرد. برگ های سیر را بشویید و انتها و جوانه آن را کوتاه کنید.

½ فنجان سوخاری خام علاوه بر منبع خوبی از کلسیم، منگنز و سلنیوم، منبع فوق العاده ای از ویتامین C و ویتامین B6 است. این غذاها فقط برای چند هفته در هر سال در دسترس هستند، بنابراین کسانی که عاشق آشپزی هستند، به دنبال این افزودنی های خوش طعم به دستور العمل های تابستانی باشند. از آنجایی که آنها مستقیماً از پیاز سیر می آیند، این برگ ها همچنین حاوی منبع غنی از مواد مغذی و مواد معدنی حیاتی و همچنین مواد فعال و آنتی اکسیدان های خاصی هستند. سیر را درجای تاریک ، خشک و با جریان هوای خوب نگه دارید . کارهای گفته شده همگی باعث افزایش عمر مفید سیر میشوند .

برای نگهداری از سیر در داخل خانه می توانید سیرها را داخل کیسه های توری یا سبدهای بافته شده بریزید تا تبادل هوا به راحتی در کیسه ها انجام شود. سیر باید در فضایی که رطوبت متوسط دارد، نگهداری شود. اگر در زمستان به دلیل روشن کردن تجهیزات گرمایشی خانه شما هوای فوق العاده خشکی دارد، باید بدانید که نگهداری در فضای اتاق به هیچ عنوان توصیه نمی شود. زیرا این کار موجب می شود تا سیرها بعد از مدتی کاملاً سفت و خشک شوند و دیگر قابل استفاده نباشند. معمولا طرز نگهداری سیر خشک از سیر تازه راحت تر است، بنابراین بهتر است سیرها را با قرار دادن در فضایی باز خشک کنید.

با این حال، اگر سیر روغنی در فریزر نگهداری شود، خطر ابتلا به این باکتری‌ها از بین می‌رود. افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید.

شما می‌توانید حبه‌های سیر را در دمای ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد برای ۴۵ دقیقه سرخ کنید تا ترد شوند. این روش باعث می‌شود سیر مورد نظر برای مدت طولانی‌تری نگهداری شود و طعم خاصی نسبت به حبه‌های خام داشته باشد. همان طور که گفتیم نگهداری سیر در یخچال بهترین روش نیست. اما اگر سیر تازه را در یخچال نگهداری می کنید، مطمئن شوید که در کشوی مخصوص نگهداری مواد خشک است زیرا محل نگهداری سیر نباید مرطوب باشد. هرچه رطوبت کمتر باشد امکان رشد کپک ها کمتر می شود. باید دقت کنید، هر موقع می خواهید از سیر استفاده کنید، آن را از بوته خارج کنید.

طبق پژوهش‌ها، سیر سیاه می‌تواند میزان هوموسیستئین، کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم یا LDL) و تری‌گلیسیریدها را در خون کاهش دهد و میزان کلسترول خوب یا HDL را افزایش دهد. این موجب کاهش التهاب در قلب و عروق و بهبود جریان خون می‌شود. سیر تازه و سفت را با پوست خشک و کاغذی و بدون جوانه انتخاب کنید.از سیرهای نرم یا لکه‌دار خودداری کنید.سیرهای ترش یا سفید به طور کلی جوان‌تر و تندتر از سیرهای کهنه و کرم‌رنگ هستند. اگر شماهم راهکار و ایده ای برای نگهداری طولانی مدت سیر تازه دارید، حتماً تجربه خوبتون رو برای همه بنویسید.

بهترین روش جلوگیری از پوک شدن سیر این است که آن را در سبد توری بریزید و دور از نور آفتاب و در دمایی که دما و رطوبت مناسبی دارد قرار دهید. در صورتی که مقدار سیر زیاد است، پیشنهاد می شود حتماً از یکی از روش هایی که در این مقاله عنوان شد، استفاده نمایید. سیری که برای نگهداری انتخاب می کنید، باید کیفیت خوبی داشته باشد.

اگر قصد نگهداری طولانی مدت سیر را دارید، به دنبال حبه‌هایی باشید که هیچ آسیبی ندیده باشند. در ابتدا توصیه می‌کنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. بلع یک حبه سیر می‌تواند باعث گیر کردن آن در گلوی شما شود. برای مصرف سیر خام می‌توانید روش‌های زیر را امتحان کنید. می توانید بوته سیر را با پوست داخل یک نایلون گذاشته و داخل فریزر قرار دهید . قندخون بالا یا هیپرگلیسمی (hyperglycemia) ممکن است سبب عوارضی جدی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و آسیب عصبی شود.

اگر سیر نرم بشود و یا گل وسط آن سبز شود، باید آن را دور بریزید. اگر بوته سیر باز نشده باشد، تا ۸ هفته می‌توانید آن را نگهداری کنید. شاید خوردن سیر خام چندان خوش‌آیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروب‌ها موثر است. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین روش مصرف سیر چیست؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد. می‌توانید آن‌ها را به روش‌های مختلفی ادویه کنید و در صورت تمایل، آنها را در سالاد استفاده کنید. تمام سیر ها را پوست کنده سپس داخل یک نایلون گذاشته و داخل فریزر قرار دهید .

بهترین و مناسب ترین ظرف برای نگهداری سیر، ظروف سفالی است که باعث افزایش گردش هوا بین سیرها می شود. پس حتما از ظروف سفالی و کیسه های توری برای نگهداری سیرها استفاده کنید. ۵- بوته‌های سیر تازه را در یک محل تاریک و خشک نگهدارید. کمد آشپزخانه و یا گوشه‌های سایه دار بالای آشپزخانه‌تان مکانی مناسب برای این کار است. سیر را از نور خورشید و رطوبت دور نگه دارید تا از جوانه زدن آن جلوگیری شود. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند.

سپس آن ها را در یک شیشه بریزید و شیشه را با روغن مایع پر کنید. ترکیب سیر با روغن از انجماد و سفت شدن آن جلوگیری می کند. می توانید این ترکیب را در یخچال نیز نگهداری کنید ولی باید حداکثر ۶ تا ۸ ماه از آن استفاده کنید.

شاید این روش ‌ها را شما از قبل بلد باشید، اما ندانید که بهترین روش برای نگهداری سیر هستند. ما در اینجا سعی کردیم در دسته های متفاوت این روش ها را به شما توضیح دهیم تا به خوبی آن ها را یاد بگیرید. همچنین به خاطر عطر و طعمی که دارد، برای بسیاری از غذاها نیز مورد استفاده قرار می ‌گیرد.